Tarieven

2019Vraag naar onze promoties tijdens het voor- en naseizoen.

Kamers Hoogseizoen Laagseizoen
Chambre 1 €75 €65
Chambre 2 €80 €70
Chambre 3 €85 €75

De prijzen zijn per kamer, per nacht voor 2 personen, inclusief een ontbijt. Hoogseizoen van 1 juli tot 1 september.

Extra persoon €25/overnachting, inclusief ontbijt
Kids -3 Jaar €12/overnachting, inclusief ontbijt

La petite maison de Théo D’or

Hoogseizoen Laagseizoen
€98 €88

De prijzen zijn per overnachting voor 2 personen, zonder ontbijt. Eindschoonmaak €25. Hoogseizoen van 1 juli tot 1 september.

Extra persoon €18/overnachting
Kids -3 jaar €10/overnachting
Ontbijt €9/persoon, €4/kids -6 jaar

Voorwaarden

Aankomst tussen 17u00 en 19u00 (graag een seintje als dit niet lukt). Vertrek om 11u00. Wij verzoeken onze gasten niet te roken in de kamers noch elders in het huis. De reservering is geldig na ontvangst van een voorschot van 50% van de totale huurprijs. Wij aanvaarden geen creditcards.

Annulatievoorwaarden

Wij adviseren om een reis- en annulatieverzekering af te sluiten. Bij annulatie is 30% van het totale bedrag verschuldigd. Bij annulatie tussen 90 en 31 dagen voor aankomst, blijft het voorschot van 50% voor de eigenaar; Bij annulatie minder dan 31 dagen voor aankomst is het volledige bedrag van het verblijf verschuldigd. In geval van voortijdige beëindiging van het verblijf, wordt het totaalbedrag in rekening gebracht. Annulering moet altijd schriftelijk of via e-mail gebeuren.

Table d’hôtes

€30/persoon voor een aperitief met hapje, hoofdgerecht en dessert, koffie of thee. Een halve fles wijn en water zijn in de prijs inbegrepen. Voor de kleintjes -10 jaar: €12/kind. Juniormenu -16jaar : €18

Picknickmand

€10/persoon voor een heerlijke lunch

Arrangementen

Wandel- en fietsarrangementen

Door het grote aanbod aan wandel- en fietsroutes en het milde klimaat in Poitou-Charentes komt elke natuur- en cultuurliefhebber hier ruimschoots aan zijn trekken. Er zijn routes uitgestippeld voor zowel de amateur als de prof , voor groot en klein, door de ongerepte natuur, alsook langs pittoreske dorpjes met een rijk cultuurhistorisch erfgoed. Van september tot en met juni bieden wij een arrangement aan van overnachting met ontbijt, een lunchpakket en avondeten. Wij beschikken over wandel- en fietskaarten en de nodige informatie waar u gebruik van kunt maken.

Tarieven

8 dagen/7 overnachtingen all-in vanaf €475/persoon (op basis van een 2-persoonskamer).